OVER ONS

OVER ONS

Dex Bestratingen uit Malle is uw partner voor klinkerwerken en meer. Vakwerk, kwaliteit en klantgerichtheid zijn maar enkele van de kernwoorden waar Dex Bestratingen voor staat. In Malle, maar ook in de rest van Antwerpen, staat onze onderneming gespecialiseerd in kleine en grote bestratingswerken bekend om het degelijke werk dat we keer op keer afleveren.

Zaakvoerder Geert Janssen staat zelf al meer dan 15 jaar op de werkvloer en heeft dus zeker en vast de nodige ervaring in kasseiwerken, klinkerwerken en alles daarrond. In zijn onderneming Dex Bestratingen volgt hij de werken nauwgezet op. Hij is tevens uw persoonlijk aanspreekpunt en wil er zeker van zijn dat zijn klanten meer dan tevreden zijn.

Aarzel niet, maar neem contact op met Dex Bestratingen uit Malle wanneer u zeker wilt zijn van vakmanschap en kwaliteit. Bel vandaag nog en profiteer van een gratis offerte!

UW PARTNER VOOR KLINKERWERKEN EN MEER

Vakwerk, kwaliteit en klantgerichtheid zijn maar enkele van de kernwoorden waar Dex Bestratingen voor staat. In Malle, maar ook in de rest van Antwerpen, staat onze onderneming gespecialiseerd in kleine en grote bestratingswerken bekend om het degelijke werk dat we keer op keer afleveren.